maanantai 10. kesäkuuta 2013

Nina Brown

// esittelyä muokattu 30.12.2014 //

Nimi: Nina Veronica Brown
Kutsumanimi: Nina, lempinimeltään Nicky.
Sukupuoli: Nainen
Ikä/syntymäpäivä: 26 vuotta, 10.7 (ikääntyy mielivaltaisesti)
Seksuaalinensuuntautuminen: Homoseksuaali
Siviilisääty: Sinkku
Uskonto: Ei määrittele itseään minkään uskontokunnan kannattajaksi.
Syntymäpaikka: New York, USA.
Ammatti: Toimii etsivänä Snowfinchin poliisilaitoksessa
Äidinkieli: englanti
Päihteiden käyttö: Alkoholi. Yrittää lopettaa tupakoinnin.
Ajokortti/Auto: Ajokortti on. Omistaa sedältään (jonka kanssa oli hyvin läheinen ennen kuin tämä postui ajasta iäisyyteen) perimän keltaisen Chevrolet Camaron, vuosimallia 2005.
Pituus/paino: 178 cm/62 kg
Kuva: Kuva 1 (kuvapohjasta tehty) Kuva 2

Ulkonäkö: Ulkoiselta olemukseltaan Nina on poikamainen, lähes miehekäs, mutta silti naiseksi tunnistettava. Hänen ruumiinrakenne on hyvin hoikka, jänteikäs ja sporttinen, mikä on vain eduksi poliisin työssä. Ninan hiukset ovat vaaleanruskeat, suorat ja ulottuvat noin hartioille. Etuhiukset on kammattu sivujakaukselle, mutta ne eivät roiku silmillä. Hiuksiaan hän pitää yleensä kiinni niin ulkonäöllisten kuin käytönnällisten syiden vuoksi, olkoon kyseessä arki tai juhlapäivä.
Kasvoiltaan Nina on klassisen kaunis suoran nenän ja vahvan leukalinjan ansiosta, mutta poikamaisuutta korostaa se, ettei hän käytä meikkiä. Hygieniastaan ja ulkonäöstään hän kuitenkin huolehtii, vaikka turhamainen hän ei ole. Silmien väri on kellertävän ruskeat.

Lävistykset: Lävistyksiä Nina ei harrasta. Hänellä on molemmissa korvissa yhdet reiät, joissa hän yleensä pitää simppeleitä hopeisia koruja kuten pieniä korvarenkaita.

Tatuoinnit: 

 1. Oikean jalan pohkeessa hänellä komeilee Jumalatar Justitia, jota käytetään oikeusjärjestelmän vertauskuvana. (tässä jonkin asteinen kuva Justitiasta
 2. Toinen tatuointi on lausahdus, joka sijaitsee oikealla yläselässä (tähän tyyliin). Tatuoinnissa lukee "Let your joy scream against the pain." teksti on kahdessa rivissä, samankaltisella fontilla kirjoitettu kuin esimerkkikuvassa. 
 3. Totta kai käteenkin on pitänyt saada mustetta, oikeassa käsivarressa sijaitsee yhdelle riville kirjoitettu teksti: "That which does not kill me, makes me stronger." (tältä suunnilleen fontti ja sijainti näyttää).
 4. Vasemman käden ranteessa on ristitatuointi, jonka hän otti tyttöystävänsä muistolle aivan äskettäin. (tältä näyttää)
 5. Vasemmassa kyljessä on kiinalaisin kirjaimin kirjoitettuna "kunnia" ja "rohkeus". Merkit ovat suhteellisen suuria ja teksti virtaakin koko kyljen mitalla. (Nyt sain muokkailtua ihan itse esimerkkikuvan. kuvan reunuksen jämät eivät kuulu tatuointiin vaan omat lasukuuteni jälkiä..)
 6. Vasemmassa kädessä on puoli hihatatuointi, joka esittää leijonaa. (tähän tyyliin)
Tatuointien tarkempi sijainti näkyy tatuointikartasta. Punareunaisen rinkulan sisällä oleva alue määrittelee suurinpiirtein alaa, jolla tatuointi sijaitsee. Numerointi on sama kuin yllä olevassa luettelossa, esim. rinkula numero 4 tarkoittaa ristitatuointia.

Pukeutuminen: Ninan pukeutumista voi kuvailla maskuliiniseksi, käytännölliseksi ja asialliseksi. Hän suosii hyvin istuvia farkkuja ja housuja. Kesällä hänen yllään saattaa nähdä värikkäät rantashortsit. Kauluspaidat, kravatit, liivit, pikkutakit kuuluvat oleellisena osana hänen vaatekaappiinsa. Myös rennompia vaatteita, kuten t-paitoja ja huppareita löytyy varsinkin kun hän on kuntoilemassa. Kengikseen tämä etsivä valitsee hyvin jalkaan sopivat tennarit.  Fedora tyylisiä hattuja häneltä löytyy joka lähtöön, eikä häntä kovinkaan usein paljaspäisenä näe. Myös aurinkolasit keikkuvat hänen nenällään usein. Klassisesta tyylistään huolimatta Nina pukeutuu erittäin värikkäästi. Häntä ei voi olla huomaamatta kadulla. Se on sitten katsojasta kiinni onko tämä huomio positiivista vaiko negatiivista.

Esimerkkiasuja:
Asu 1 - Asu 2 - Asu 3 - Asu 4 - Asu5

Luonne: Luonnetta tältä nuorelta etsivältä löytyy. Hän on erittäin spontaani ja sosiaalinen persoona. Perusluonteeltaan Nina on rento ja huumorintajuinen, mutta hyvin vastuuntuntoinen. Nina  omaa voimakkaan moraalikäsityksen, josta häntä ei saa helpolla lipsumaan.

Hurmurinkin vikaa tästä etsivästä löytyy. Nina pitää kauniista naisista ja ei varmasti jätä tällaista huomioimatta. Hänen puhetyylinsä on asiallinen, mutta mukana on vivahde huumoria. Naisille hän puhuu yleensä erittäin kohteliaasti ja mairittelevasti.

Hän on hyvin avoin ja sujut oman seksuaalisuudensa kanssa, joten hän flirttailee avoimesti ja häpeilemättä toisten naisten kanssa. Miesten kanssa hän tulee myös hyvin juttuun, toisin vain ystävänä.

Hän on omistautunut työlleen ja tekee parhaansa tehdessään maailmasta hieman parempaa paikkaa. Työssään hän on taitava poliisi, joka on parhaimmillaan kentällä luotiliivi yllään ja pistooli kourassa.

Nina ei kaihda väkivaltaa ja kovistelua, jos kyseessä on rikollisen kiinnisaaminen. Töissä hän käyttäytyykin erittäin asiallisesti ja viileästi, koska ei halua antaa työtovereilleen liian pehmeää kuvaa itsestään. Vapaa-ajallaan hän on kuitenkin oikein mukava kaveri ja jopa melkoinen pehmo tiettyjen ihmisten seurassa. Läheiset ihmiset ovat Ninalle erittäin tärkeitä. Hän on valmis tekemään kaikkensa pitääkseen heidät turvassa.

Iloisen ja reilun persoonan alla kuitenkin kytee menneisyyden haamuja. Pitkäaikaisen tyttöystävänsä Kristenin kuoltua Nina on menettänyt osan elämänilostaan. Syyllisyys kihlatun kuolemasta riivaa etsivää aika ajoin, vaikka hän yrittää kulkea elämässä eteen päin. Huonot kokemukset ovat tehneet hänestä tyypin, joka upottaa murheitaan alkoholiin ja irtosuhteisiin. Tästä Nina ei ole kovin ylpeä.

Menneisyys: Nina syntyi Yhdysvalloissa ainoaksi lapseksi hyvin normaaliin perheeseen. Hänen isänsä oli lakimies, kun taas toimistovirkailijana toiminut äiti jättäytyi kokonaan työnteosta Ninan syntymän jälkeen hoitaakseen lastaan täyspäiväisesti. Hän sai rakkaudellisen kristillisenkasvatuksen ja menestyi ala-asteella hyvin koulussa. 

Kristillisestä kasvatuksesta huolimatta Nina sai toteuttaa omaa persoonaansa ja hän olikin varsinainen isäntyttö. Nukkeleikkien sijaan hän viihtyi naapurin poikien kanssa pyssyhippasilla metsässä tai isänsä kanssa kalastamassa. Hänellä oli pienestä pitäen paljon ystäviä ja hänellä oli onnellinen lapsuus.

Yhdeksännellä luokalla Nina alkoi kyseenalaistaa vanhempiensa opit miten absoluuttinen ja heteronormatiivinen ajattelutapa olivat ainoita oikeita tapoja elää. Murrosiän myötä myös toiset ihmiset alkoivat kiinnostaa aivan erillaisella tavalla kuin ennen. Ninan hämmästykseksi hän koki silloin ensimmäisen ihastumisensa. Ja ihastumisen kohde oli toinen tyttö.

Uudet tuntemukset avasivat Ninan silmät aivan erillaiseen maailmaan. Hän otti selvää asioista ja huomasi, ettei ollut ainut ihminen maailmassa joka tunsi vetoa vain samaa sukupuolta oleviin ihmisiin. Myös ensimmäiset alkoholi ja tupakka kokeillut astuivat kuvaan, mutta näiden vakiintuneeksi käyttäjäksi Nina siirtyi vasta täysi-ikäisenä, koska ei halunnut tässäkään asiassa lakia rikkoa.

Amattikoulun ensimmäisen vuoden ja parin tytön tapailun jälkeen Nina tuli vanhemmilleen ulos kaapista. Hyvin vanhoolliset vanhemmat eivät tätä purematta nielleet ja parin kuukauden jälkeen Nina rahtasi kamansa erään homo-kaverinsa kämppään, jossa hän punkkasi koko ammattikoulun ajan.

Päästyään poliisille töihin, Nina eteni nopeasti urallaan osottaen ihailtavaa omistautumista työlleen sekä ammattiosaamista. Tuore poliisi törmäsi luokkakokouksessa ensimmäiseen ihastukseensa, Kristeniin. Alkoholin huuruisen illan jälkeen naiset päätyivätkin saman peiton alle. Ensimmäinen yhteinen yö ei jäänyt viimeiseksi, kun Nina tajusi saavansa tunteilleen vastakaikua Kristeniltä. Parin kuukauden tapailun jälkeen pari alkoi virallisesti seurustella.

Vaikka tulehtuneet välit vanhempien kanssa harmitti Ninaa, hän oli tyytyväinen etsivän työhönsä New Yorkissa ja parisuhteestaan Kristenin kanssa. Kuitenkaan tätä autuutta ei kestänyt loputtomiin. 

Erään tapauksen tutkimisen yhteydessä Nina ajautui syvälle huumebisnekseen soluttautumisoperaation takia. Valitettavasti soluttautumiskeikka päätyi Ninan paljastumiseen, vaikkei hän sitä itse tiedostanut. Eräänä päivänä, juuri kun hän oli toimittamassa raporttiaan suuren paikallisen huumeliigan toiminnasta hän sai puhelinsoiton: "Jos vuodat yhtään tietoja meistä poliisille, niin verta tulee vuotamaan vielä enemmän."

Paha aavistui viilsi Ninan rintakehää. Hänen oli pakko lähteä tarkistamaan hänen ja Kristenin yhteinen asunto. Vahinko oli kuitenkin jo tapahtunut. Asunnolleen päästyään Nina ei löytänyt kuin Kristenin elottoman ruumiin. Ei mitään todisteita. Ei yhtään silminnäkijää. Huumeliigan suunnitelma ei kuitenkaan mennyt aivan niin kuin olisi pitänyt. Perääntymisen sijaan Nina alkoi selvittää Kristenin murhaa pakkomielteisesti. 

Muut kollegat ja ylemmät tahot kuitenkin huomasivat ettei kaikki ollut kunnossa, vaikka Nina jatkoi työntekoaan poliisivoimissa Kristenin kuolemankin jälkeen. Hän muutti uuteen asuntoon, poltti kaiken mikä oli Kristenille kuulunut. Hänelle alkoi maistumaan alkoholi tavallista reilummin. Hän kielsi itseään rakastumasta. hän ajatteli että, jos Kristen ei oli seurustellut hänen kanssaan, tämä olisi vielä hengissä.

Kuitenkaan Ninan seksuaalinen elämä ei kuihtunut. Elämänsä rakkauden tai vakituiden parisuhteen sijaan hän alkoi alitajuisesti hakemaan lohtua yhden illan suhteista. Hänestä tulikin surullisen kuuluisa casanova paikallisissa homobaareissa.

Kipeät muistot kuitenkin jatkoivat Ninan riivaamista. Unettomuus, jatkuvat alkoholin juominen, työnarkomania ja masennus eivät loppuneet millään. Muistoja täynnä oleva kaupunki ei auttanut asiaa. Ninan esimies päätti auttaa alaistaan ja haki hänelle siirtoa muualle. Paperisodan jälkeen Ninan tie päätyi Kanadaan, Snowfinchin kaupunkiin etsiväksi paikalliseen poliisiin pois tuskallisten muistojen ääreltä parantelemaan haavojaan. 

Perhe: Äiti ja isä, joihin ei pidä yhteyttä.

Ystävät: Dante Cooper, Odette Lacoste ja työkaverit.

Tuttavat: Alice White

Parisuhteet: Jonkin verran säätöä Odetten kanssa, mitään virallista ei ole.

Vihamiehet: Ei ole.

Muuta
 • Lempidrinkki on valkovenäläinen
 • Erityisen mieltynyt naisellisiin blondeihin ja punapäihin.
 • (Entinen) ketjupolttaja
 • Epämusikaalinen, ei omista lainkaan rytmitajua
 • Lempiruoka on ranskalaiset ja hyvä pihvi
 • Ei osaa/viitsi kokata.
 • Lempiväri on sininen.
 • Lenkkeilee ja käy säännöllisesti kuntosalilla.
 • On erittäin tarkka autonsa suhteen.
 • Ei pidä eläimistä.
 • Aamun sanomalehti kahvin ja tupakan kera on ehdoton rutiini.
 • Nina on yleinen näky baareissa ja yökerhoissa, milloin iskemässä itselleen petiseuraa, milloin hukuttamassa muistojaan vettä väkevämpään.
 • Ei pidä kotitöistä ja hänen kämppänsä tämän vuoksi onkin sotkuinen.

Pelaaja: Reddari

Pelipaikka: Snowfinch RPG

Ei kommentteja: